κριστιάνο ρονάλντο γκολ

WwwcosmotetvgrΕγγραφείτε στο κανάλι της COSMOTE TV. Ρονάλντο η απόλυτη επιστροφή.


Https Youtu Be Uiwopukqdpq Ronaldo Skills Cristian Ronaldo Youtube

5 hours agoH κάμερα έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει περιπαικτικά μια χαρακτηριστική κίνηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ στο Old Trafford.

κριστιάνο ρονάλντο γκολ. Είναι ο ένας και μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έχει φτάσει τα 700 γκολΟ Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να γράφει ιστορία με τα επιτεύγματά του και το τελευταίο ήταν στο ματς της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε 44 από τα 111 συνολικά γκολ του με την εθνική Πορτογαλίας στο πρώτο ημίχρονο και 67 στο δεύτερο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα ένα ρεκόρ και το Gazzetta θυμάται τις δέκα καλύτερες στιγμές του στην κορυφαία διασυλλογική.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη Νάπολι και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών φτάνοντας τα 760 επίσημα γκολ. Έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων. 1 day agoΤο τελευταίο γκολ του Ρονάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ vid Τον Μάρτιο του 2009 ήταν η τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το γκολ που πέτυχε στο ματς της Γιουβέντους με την Ντιναμό Κιέβου στο Τορίνο 3-0 έφτασε τα 750 γκολ στην τεράστια καριέρα του με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μάλιστα να έχει χρόνια μπροστά του να. Τελευταία νέα ειδήσεις γκολ αγώνες και όλες οι εξελίξεις σχετικά με τον διεθνή σταρ Cristiano Ronaldo. 3 hours agoH κάμερα έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει περιπαικτικά μια χαρακτηριστική κίνηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ στο Old Trafford.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε 44 από τα 111 συνολικά γκολ του με την εθνική Πορτογαλίας στο πρώτο ημίχρονο και 67 στο δεύτερο. Τα γκολ του. Φιλικά με την εθνική ομάδα.

Video Λίγο καιρό μετά την επική διαδικασία πέναλτι στο Αργεντινή-Κολομβία ο Εμιλιάνο Μαρτίνες συζητιέται. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε και χθες ιστορία αυτή τη φορά με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Ιστορικός αιώνιος Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα 111 γκολ με την Πορτογαλία - Το πρώτο του ήταν κόντρα στην Ελλάδα - Βίντεο 1605 02092021 Ανανεώθηκε. Ο θρύλος των θρύλων ο ρέκορντμαν Κριστιάνο Ρονάλντο πίστευε στην ανατροπή ζήτησε την υποστήριξη του κοινού και με γκολ στο 95 οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη 2-1 επί της. Ισοφάρισε στα 109 γκολ τον Ιρανό Αλί Νταεΐ.

Θιασάρχης των ονείρων απόλυτος ρέκορντμαν ή απλώς. Με τα δύο του γκολ κόντρα στην Ιρλανδία έσωσε το. Έγινε viral ο Πορτογάλος - Δείλιασε στην πρόκληση του Μαρτίνες.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Αταλάντα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τρομερή ανατροπή και με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε 3. 1 day agoΤο τελευταίο γκολ του Ρονάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ Τον Μάρτιο του 2009 ήταν η τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο σκοράρει δις στο δεύτερο 45λεπτο και πετυχαίνει τα γκολ 99 69 και 100 88 της καριέρας του.

Μετά το 5-0 της Λίβερπουλ μέσα. Ο Κριστιάνο ήταν ο απόλυτος σταρ του Ολντ Τράφορντ πέτυχε δυο γκολ η Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1 της Νιουκάστλ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναλύοντας ακόμα περισσότερο τα 700 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά τα περισσότερα έχουν.

Httpbitly2Vc8admTo 700o γκολ της καριέρας του.


5 Awards And Trophies Of Cristiano Ronaldo Real Madrid Equipo De Futbol Cristiano


To Teleytaio Gkol Toy Kristiano Sth La Liga Kai To Mhnyma Toy Cr7 Gia Thn Epistrofh Video Sports Jersey Sports Chef Jackets


Cristiano Ronaldo Soccer Games Cristiano Ronaldo New Wallpaper Euro Uefa Champ Cristiano Ronaldoronaldocr7messic Ron Cristiano Ronaldo Ronaldo Real Madrid


Wallpaper Cristiano Ronaldo Euro 2012 Cristiano Ronaldo Fan In 2021 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Hd Wallpapers Cristiano Ronaldo Wallpapers


Ola Ta Gkol Toy Kristiano Ronalnto Me Thn Real Cristiano Ronaldo Wallpapers Ronaldo Wallpapers Ronaldo Pictures


Gkol Ths Xronias To Anapodo Psalidi Toy Kristiano Ronalnto Cnn Gr Bicycle Kick Ronaldo Cristiano Ronaldo


Redtheos24 Yperprwta8lhtria 10 Xronia Meta Videos Photos Ronaldo Uefa Super Cup Cristiano Ronaldo


Pin On Arsenal Football Club


Ronaldo Wallpapers 1920 1080 Cristiano Ronaldo Wallpapers 59 Wallpapers Adorable Wallpape Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo


Kai Ta 61 Gkol Toy Kristiano Ronalnto Video Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Juventus


Pin By Jessica Majano On Rc7 Ronaldo Real Madrid Cristiano Ronaldo Ronaldo


Pin Ston Pinaka Champions League


All Cristiano Ronaldo Goals 2018 19 Cristiano Ronaldo Goals Ronaldo Goals Ronaldo


Redtheos24 Pshfise To Koryfaio Videos Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo News


Redtheos24 O Ronalnto Twn Rekor Cristiano Ronaldo Ronaldo Sports


Serie A Gioybentoys Kazo Xwris Kristiano Ronalnto Deite Ta Gkol


Sta 2 30m Phdh3e O Ronalnto Gia Na Balei To Gkol Toy Aiwna Lava Sports Soccer Field Sports Football


Pin On Accesorios


Cristiano Ronaldo Real Madrid Wallpaper 2012 Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Training Ronaldo

Previous
Next Post »